برگزاری مسابقه تهیه دسر به مناسبت روز دانشجو
مسابقه تهیه دسر دانشجویی ویژه روز دانشجو توسط کانون دانشجویی هنرهای تجسمی هونر به همت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی با محور معرفی دسرهای سنتی ایرانی در چند مرحله رقابتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسابقه دسر ویژه روز دانشجو توسط کانون هنرهای تجسمی هونر و به همت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی برگزار شد. این مسابقه با هدف ترویج فرهنگ غذای ایرانی و آشنایی بیشتر دانشجویان با دسرهای سنتی ایرانی طراحی شد و با استقبال قابل توجه دانشجویان همراه بود.
رقابت ها در سه مرحله مقدماتی، نیمه نهایی و نهایی از دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ درخانه فرهنگ کوی آغاز شد و پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ با معرفی تیم های برگزیده و اهدای جوایز ادامه یافت.
در این دوره، تهیه مواد اولیه و تقسیم آن میان تیم ها به صورت مساوی توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی انجام شد. دسرهای تعیین شده برای مراحل مختلف شامل مسقطی در مرحله مقدماتی، شله زرد در مرحله نیمه نهایی و حلوا در مرحله نهایی بود.
برگزاری این مسابقه در راستای تقویت نشاط دانشجویی، توجه به ظرفیت های فرهنگی حوزه غذا و ایجاد فضای مشارکتی و خلاقانه میان دانشجویان انجام شد.
ارسال به دوستان